WE CREATE

We creëren een totaalbeleving, elk evenement is uniek. Of het we aan het werk zijn voor onze klanten of aan onze eigen evenementen, het creëren van een uniek evenement op een relevante en effectieve manier staat aan de basis van onze bedrijfsfilosofie.

Labels & exploitaties

LEKKER LAREN

Het culinaire evenement in de parel van ’t Gooi. De plek waar alle internationale keukens bij elkaar komen en waar Talent, Passion, Lifestyle en entertainment de hoofdrol spelen.

TASTE OF AMSTERDAM

Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar iedereen eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven. Er is niet alleen veel te proeven op Taste of Amsterdam, maar ook heel veel te doen. Taste of Amsterdam heeft voor ieder wat wils, zelfs voor de jongste foodies onder ons biedt Taste of Amsterdam!

WINTER VILLAGE

‘Winter Village’ biedt inwoners de mogelijkheid elkaar op een informele en sportieve wijze te ontmoeten. Jong en oud zet hier regelmatig z’n beste schaatsbeentje voor. Sommigen van hen maken voor het eerst kennis met de schaatssport, anderen trekken hun baantjes om de schaatskunst niet te verleren.